Mer att spela på

Trots att sport av olika slag är det första som många kommer att tänka på när man talar om betting så finns det en mängd med andra saker som man kan spela på. Dessa kräver ofta inte ett lika starkt intresse för att man ska lyckas, utan här krävs det mer tur och ett sunt förnuft.

Trav
Någonting som här i Sverige är väldigt populärt att spela på är trav. Detta spel inkluderas för många under kategorin sportbetting eftersom det faktiskt är en sport, men det är ändå många saker som skiljer spelet ifrån andra sporter som du kan spela på. I travvärlden finns det en mängd med olika spel där du antingen kan satsa dina pengar på vilken häst som kommer att vinna i ett flertal lopp, vilka hästar som kommer att komma i topp 3 eller någonting annat. Att endast spela på ett enstaka lopp är inte så vanligt och dessutom brukar det i dessa spel finna mycket stora summor pengar att hämta hem. Travspelandet i Sverige styrs av ATG och för att spela lämnar du in din rad antingen över nätet eller hos ditt närmaste ombud.

Väder
När den första snön kommer att falla är någonting som många diskuterar när vintern är på intåg och detta utnyttjar spelbolagen mer än gärna genom att erbjuda spel på det hela. Här kan du göra din egna gissning och med lite tur tjäna pengar på det hela. För att spela på vädret krävs inga egentliga förkunskaper, utan snarare ett sunt förnuft där man till exempel kan tänka tillbaka på hur det varit under tidigare år. Förutom den första snön kan man även spela på om det kommer vara snö under julafton, samt om det kommer att komma ett klassiskt svenskt regn till midsommar eller inte.

Tv-program
Idag finns det en mängd med olika tv-program där det huvudsakliga syftet är att få fram en slutlig vinnare. Det kan handla om allt ifrån sång och matlagning till dans eller någonting liknande. När dessa program visas på tv så har många tittare ofta en personlig favorit som de håller på och tror har en chans att ta hem det hela i slutändan. En del spelbolag erbjuder idag spel på några utav dessa program och det vanligaste att spela på är till exempel Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Genom att följa programmet i sig och även läsa i tidningarna vad andra tycker så kan du få en bättre uppskattning av vilket bidrag som kan vara värt att spela på.

Politik
Inför stora politiska val, både här hemma i Sverige och ute i världen, så är det många som har åsikter kring vem som slutligen kommer att få styra landet. Även dessa saker går det att spela om pengar på och oddsen förändras ofta utifrån de olika rapporter som kommer, samt hur de olika partiledarna gör ifrån sig i de pågående debatterna.

Prisutnämningar
Inför att stora priser som Nobelpriset, Oscars eller Emmys ska delas ut så brukar det ofta spekuleras en hel del kring vem som troligen kommer att ta hem det hela i slutändan. Även inför dessa utnämningar kan man spela på de olika alternativen som finns.